Pranešimas apie įvykį buvo gautas 12.50 val.

Pranešėjas teigė, kad Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje susidūrė lengvasis automobilis „Subaru“ velkantis priekabą ir motoroleris.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad automobilis važiavo Verkių gatve ir už sankryžos nusprendė pasukti į kairę. Priešpriešiais (antra eismo juosta) važiavęs sunkvežimis sustojo praleisti „Subaru“, jam darant manevrą staiga į jį atsitrenkė pirma eismo juosta važiavęs ir automobilio galimai nematęs motorolerio vairuotojas.

Per eismo nelaimę nukentėjo motorolerių važiavęs vaikinas ir mergina (apie 19-20 metų). Teigiama, kad motorolerį vairavęs vaikinas stiprių sužalojimų nepatyrė, jį medikai išgabeno į ligoninę. Kartu su vaikinu važiavusi mergina buvo sužalota rimčiau, įtariama, kad jai lūžo koja.

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad automobilis „Subaru Legacy“, vairuojamas vyro (gimusio 1987 m.), sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais važiavusio mopedo „Yamaha YN50“, kurį vairavo jaunuolis (gimęs 2003 m.).

Motorolerio vairuotojas, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai, kartu važiavusi keleivė (gimusi 2003 m.) dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Dar viena avarija

Apie 13.49 val. buvo pranešta, kad vėl į eismo įvykį pateko automobilis ir motoroleris. Pranešėjas policijai teigė, kad Ukmergės gatvėje automobilis „Kia“ nepraleido motorolerio ir jį kliudė.

Į įvykio vietą išskubėjo medikai ir policijos pareigūnai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją