Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) gautas pranešimas, kad rugpjūčio 4 d. apie 19.15 val. Reagavimo valdybos pareigūnas ne tarnybos metu Kaune, E. Volterio g., pastebėjo du konfiktuojančius vyrus.

Ketvirtadienio vakarą apie 19.15 val. Kaune, E. Volterio g., neblaivus (2,94 prom.) vyras (g. 1972 m.), kuris kilus žodiniam konfliktui, panaudojo fizinę jėgą prieš kitą vyrą, praneša policija.

Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog žodinis konfliktas kilo dėl galimai narkotinių medžiagų. Dar tą patį vakarą policijos pareigūnai atliko kratą smurtavusio vyro bute, kuriame rastos ne tik galimai narkotinės medžiagos, bet ir daiktas panašus į ginklą.

Sulaikytas vyras žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariato pareigūnai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str., 259 str. 1 d. ir 253 str. 1 d.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją