Rugpjūčio 4 d. Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai, siekdami užkardyti nelegalaus alkoholio apyvartą, organizavo policines priemones Marijampolio seniūnijoje.

Skirtinguose „taškuose“ policijos pareigūnai atliko kratas – jų metu rasta ir paimta 452 pakeliai kontrabandinių cigarečių „Nz Gold“, „Minsk Capital“, „Fest“, nepažymėtų Lietuvos Respublikos banderolėmis, 4 l falsifikuotos degtinės, 90 l raugo naminei degtinei gaminti, 8 l jau pagamintos naminukės ir įrenginį, panašų į aparatą naminei degtinei gaminti, praneša policijos atstovai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.) ir administracinė teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str. 5 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją