Apie 8.20 val. pranešimą gavę pareigūnai į pagalbą pakvietė ir ugniagesius bei pavojingas chemines medžiagas galinčius tikrinti specialistus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė Delfi.lt informavo, kad specialistai voką išnešė į lauką, jis nėra atidarytas. Taip pat tikrinama patalpa, į kurią vokas atneštas.

Kol kas nėra aišku, ar voke yra pavojų sukelti galinčių medžiagų.

Voką paėmė Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai ir perdavė jį Nacionalinę visuomenės sveikatos priežiūros centru.

Pradėtas tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas. (Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją