Prie tvenkinio Guostagalio kaime stabdomo automobilio vairuotojas į policijos šviesas ir garsinius signalus nereagavo ir pasinešė link Linkuvos miestelio.

Išnėręs iš miestelio gatvių, jis ir toliau nepakluso pareigūnams, ir pasuko link Pakruojo. Bet čia jo laukė 13-asis, kartais sakoma nelaimingas, kelio Linkuva – Pakruojis, kilometras. Nesuvaldytas bėglio automobilis trenkėsi į kelio ženklą ir kelis kartus vertėsi.

Iš automobilio ištrauktam 23-jų metų vyrui medikai sužalojimų nenustatė, tačiau policijos pareigūnai jam nustatė 2,05 promilių girtumą. Neliko abejingas ir pro šalį važiavęs vyras - jis stabtelėjęs, padėjo policininkams susitvarkyti su kelių chuliganu.

Net 8 kartus teistam, 30 kartų administracine tvarka baustam ir neturinčiam teisės vairuoti jaunuoliui uždėti antrankiai.

Dėl įvykio Pakruojo rajono policijos pareigūnai pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)