Mergaitė buvo nužudyta ketvirtadienį apie 18.20 val. Devynerių mergaitė mirtinai subadyta peiliu Bostone, Linkolnšyro gatvėje.

Penktadienį „Skynews“ paskelbė, kad Linkolnšyre mirtinai subadyta devynerių metų mergaitė yra iš Lietuvos.

Anksčiau sulaikyti du įtariamieji šiuo metu paleisti, pranešė policija.

Šeštadienį, liepos 30 d., pareigūnai paskelbė, kad kameros užfiksavo naują įtariamąjį.

„Skynews“ skelbia, kad Linkolnšyro policija paviešino vaizdo stebėjimo kameros įraše užfiksuotą vyrą ir perspėjo žmones prie jo nesiartinti bei nedelsiant skambinti bendruoju pagalbos telefonu.

Vyriausiasis inspektorius Martynas Parkeris teigė, kad pareigūnai dirba visą parą ir pabrėžė, kad visuomenės pagalba gali būti labai svarbi.

„Mūsų pareigūnai dirba ištisomis paromis, atlieka tyrimą, visuomenės pagalba būtų neįkainojama. Vyras, kurį norime apklausti, matosi labai aiškiai, tad kviečiu visus, turinčius informacijos, susisiekti su mumis. Jeigu jį pamatysite, nesiartinkite prie jo, o nedelsdami skambinkite telefonu 999. Tai – tragiškas įvykis, norėčiau užtikrinti gyventojus, kad prie šio tyrimo dirba daug pareigūnų. Toliau teikiame paramą Lilijos šeimai, kuri gedi po tokios skaudžios netekties“, – sakė M. Parkeris.

Papildyta: 22-ejų vyras, užfiksuotas miesto kamerų, šeštadienį buvo sulaikytas.

Pareigūnai informuoja, kad įtariamasis buvo sulaikytas „Bostono centrinio parko rajone“ šeštadienį apie 14.45 val.

„Mes neieškome nieko kito, susijusių su šiuo incidentu“, – pridūrė jie.

Anot pareigūnų, sulaikyti įtariamąjį padėjo pilietiški žmonės. Policija žada ir toliau informuoti apie kraupaus nusikaltimo tyrimo eigą.

Pareigūnai vis dar ragina visus, turinčius informacijos, susisiekti su jais.

Įtariamasis buvo užfiksuotos vos kelios minutės šalia nužudymo vietos, kol kas vyras laikomas pagrindiniu įtariamuoju.

Delfi.lt jau skelbė, kad mergaitės tėvus palaiko specialiai parengti pareigūnai.

Tie, kurie nori palikti gėlių, gali jas padėti Fountain Lane ir Fountain Place kampe, pranešė policija. Vidaus reikalų sekretorė Priti Patel šį incidentą pavadino „pasibaisėtinu“.

Aplink Bostoną iki pusės stiebo plevėsuoja vėliavos, o rajono tarybos vadovas Paulas Skinneris pareiškė, kad miestas yra „susivienijęs gedule“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)