Mergaitė buvo rasta negyva Bostone ketvirtadienį apie 18.20 val. Dėl žmogžudystės jau suimti du įtariamieji.

Linkolnšyro policijos vyriausioji inspektorė Kate Anderson teigė: „Mūsų mintys ir toliau yra su jos (nužudytos mergaitės – Red.) šeima ir draugais“.

Pareigūnė šią žmogžudystę apibūdino kaip „visišką tragediją“. Mergaitės tėvus palaiko specialiai parengti pareigūnai.

Tie, kurie nori palikti gėlių, gali jas padėti Fountain Lane ir Fountain Place kampe, pranešė policija.

Vidaus reikalų sekretorė Priti Patel šį incidentą pavadino „pasibaisėtinu“.

Aplink Bostoną iki pusės stiebo plevėsuoja vėliavos, o rajono tarybos vadovas Paulas Skinneris pareiškė, kad miestas yra „susivienijęs gedule“.

Policija atsisakė komentuoti, ar suimtieji buvo pilnamečiai, ar nepilnamečiai, ir nepatvirtina, kokie įtarimai jiems pateikti.

Bostono ir Skegnesso konservatorių parlamentaras Mattas Warmanas sakė, kad palaiko ryšius su policijos ministru, siekdamas užtikrinti, kad nužudymo tyrimui būtų suteikta nacionalinė pagalba.

Ketvirtadienio vakarą socialiniame tinkle „Twitter“ jis rašė: „Šią vakarą Bostone buvo labai šokiruojančios naujienos. Kalbėjausi su vietos vyresniaisiais pareigūnais ir esu labai dėkingas už visą greitosios pagalbos tarnybų darbą. Taip pat susisiekiau su policijos ministru Tomu Pursglove'u, siekdamas užtikrinti, kad bet kokia nacionalinė pagalba, kuri gali būti naudinga, būtų suteikta kuo greičiau“.

Žaidė su savo jaunesne sesute

Telegraph.co.uk rašo, kad mergaitė buvo nužudyta žaisdama su žaisliniu vežimėliu netoli savo namų, teigiama, kad ji buvo su savo jaunesne seserimi.

Vienas gyventojas pranešė matęs kelyje šalia paramedikų įrangos gulintį lėlės vežimėlį, prie kurio buvo siekiama išgelbėti mergaitės gyvybę.

Teigiama, kad policija gavo pranešimą apie vyrą, pastebėtą bėgantį iš išpuolio vietos, pareigūnai tiria vaizdo stebėjimo kameras, tikrina ar nėra įtartinos veiklos požymių.

Viena vietinė moteris pasakojo: „Kai tai nutiko, mergaitė žaidė gatvėje su savo jaunesniąja seserimi. Jos turėjo žaislų.“

Moteris pasakojo, kad mergaičių mama neturėjo būti toli nuo dukrų, nes ji visada jas tikrindavo. Anot moters, mergaitė buvo labai tyli.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)