Pirminiais policijos duomenimis, 6.37 val. buvo gautas pranešimas, kad Jogailos gatvėje „VW Golf“ užvažiavo ant šaligatvio ir trenkėsi į pastatą. Pranešėjas teigė, kad jaunuolių kompanija elgiasi neadekvačiai, jie galimai apsvaigę.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai pamatė, kad „VW Golf“ vairuotojo vietoje sėdi ir transporto priemonę bando užkurti jaunuolis (gim. 2000 m.), kitas jaunuolis (gim. 2001 m.) bando išstumti automobilį. Šalia avarijos vietos stovėjo dar viena kompanijos narė – mergina gimusi 2000 metais.

Nepavykus pasišalinti iš įvykio vietos jaunuoliams teko papasakoti avarijos aplinkybes. 2001 metais gimęs vaikinas pareigūnams paaiškino, kad automobiliu važiavo trise, vairavo 2000 metais gimęs jo draugas.

Pasirodo, kad jaunuoliai ne tik užvažiavo ant šaligatvio ir rėžėsi į pastatą, kuriame yra įsikūrusi LR konkurencijos taryba, bet ir nulaužė medį.

Bandė sumušti pareigūnus

Policija informavo, kad vairuotojas įvykio vietoje elgėsi agresyviai, vartojo necenzūrinius žodžius ir vis artėjo prie pareigūnų. Jaunuolis buvo ne kartą perspėtas, tačiau jis nesustojo, viešoje vietoje, girdint aplinkiniams, įžeidinėjo ir žemino pareigūnus.

Dėl neadekvataus elgesio vairuotoją pareigūnai nusprendė sulaikyti, paėmė už rankų ir vedė į tarnybinį automobilį, tačiau jis dar labiau suagresyvėjo – sustangrino rankas, sugniaužė kumščius ir bandė smūgiuoti pareigūnams į galvas. Vis dėlto, jaunuolis pervertino savo jėgas, buvo be jokio vargo pargriautas, tai jam nepatiko, bandė keltis, tačiau nesėkmingai. Vaikinas buvo surakintas antrankiais ir išgabentas į areštinę.

Pasirodo „erelis“ dar ir neblaivus, jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,03 promilės.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)