Pranešimas apie nelaimę buvo gautas sekmadienį 16.59 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Teigiama, kad Varėnos r. sav., Vydenių sen., Barčių k. susidūrė du lengvieji automobiliai, yra sužeistų žmonių.

Policijos departamentas informavo, kad susidūrė „Opel Zafira“ ir „Volvo“.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Opel Zafira“ keleivė (gim. 1984 m.) ir nukentėjo 4 asmenys (vyras, moteris ir du vaikai), kurie dėl įvairių sužalojimų pristatyti į ligoninę.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Varėnos PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai).

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės 18-ame km susidūrė automobiliai“ „Opel Zafira“, vairuojamas vyro (gim. 1981 m.) ir „Volvo XC90“, vairuojamas moters (gim. 1984 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Opel Zafira“ važiavusi keleivė (gim. 1984 m.), nukentėjo automobilio „Opel Zafira“ vairuotojas ir automobilio „Volvo XC90“ keleivė (gim. 1964 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Automobilio „Volvo XC90“ vairuotoja ir kartu važiavę keleiviai: mergaitė (gim. 2019 m.) ir vaikinas (gim. 2007 m.), suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją