Penktadienį, apie 16 val. 37 min., į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Bartų g., buvo pristatytas ir dėl šautinės žaizdos kojoje paguldytas vyras (gim. 1989 m.).

Vyriškis paaiškino, kad tą pačią dieną, apie 15 val. 45 min., Vilniuje, Burbiškių g., miške, į jį šovė nepažįstamas asmuo.

Pareigūnai nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 138 str. 1 d. (nesunkus sveikatos sutrikdymas).

Policija informavo, kad šaudoma buvo ir kituose miestuose. Šeštadienio naktį, apie 1 val., į Kauno ligoninę iš Kauno r., Naujatriobių k., buvo pristatytas ir dėl šautinių žaizdų petyje ir krūtinėje paguldytas stebėjimui vyras (gim. 1977 m.). Aplinkybės aiškinamos. Surinkta medžiaga pagal LR BK 140 str. 1 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Taip pat šeštadienio naktį, apie 1 val. 50 min., Šilutėje, Gintaro 7-asis tak., pažįstamas jaunuolis iš nenustatyto šaunamojo ginklo iššovė vieną kartą į vyrą (gim. 1960 m.), kuris dėl paviršinės žaizdos petyje, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 1 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Šovė ir mirtinai sužalojo

Delfi primena, kad Vilniuje jau aidėjo šūviai liepos 12 dieną, tik tą kartą sužalotam vyrui medikai padėti niekuo negalėjo.

Tą kartą policija pranešė, kad 21 val. 30 min. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje, Ukmergės g., namo laiptinėje, kilus konfliktui, vyriškis, iššovęs iš pistoleto, sužalojo vyrą (gim. 1975 m.).

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųsti medikai bei policijos pareigūnai. Vis dėlto nelaimėlis dėl šautinės žaizdos kirkšnyje apie 22 val. 50 min. reanimuojamas mirė. Įtariamasis neblaivus (1,14 prom.) (gim. 1981 m.), pas kurį rastas ir paimtas teisėtai laikomas pistoletas „Arex Delta M“, uždarytas į areštinę. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d. (nužudymas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)