S. Grafininos dingimą tyrę pareigūnai ir prokurorai iki šiol nenori daugžodžiauti apie tai, kas atsitiko. Oficialiai tyrimas yra sustabdytas.

„Jūsų minėtas tyrimas yra sustabdytas, paaiškėjus naujoms aplinkybėms – bus atnaujintas“, – tokį lakonišką atsakymą Delfi gavo iš Šiaulių apygardos prokuratūros.

Pagal Baudžiamąjį kodeksą, kai nusikaltimas susijęs su tyčiniu kito žmogaus gyvybės atėmimu yra 30 metų. Taigi vilties, kad viskas bus išaiškinta, neprarandama. Taigi laiko teisėsauga dar turi.

„Ta informacija, ką policijos pareigūnai užfiksavo, jie užfiksavo S. Grafininą oro uoste atskridusią iš Didžiosios Britanijos. Vargu, ar ji po to galėjo išvykti iš Lietuvos, nebent labai užsimaskavusi.

Po to ją prisiminė taksi vairuotojas, parvežęs ją iki namų. Ją matė kaimynė, kai S. Grafinina spardė laiptinės duris, kad ją įleistų.

Paskutinį kartą ji pastebėta besikoliojanti „Maximoje“ su Nigelu Westu, juos matė kasininkė. Ir viskas, tą naktį ji išgaravo. Daugiau niekas nežinoma“, – Delfi pasakojo su tyrimo užkulisiais susipažinęs šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)