Šįryt prokuratūra pranešė, kad 5 val. 24 min., Vilkaviškyje, Vienybės gatvėje esančiame miškelyje, rastas 1987 m. gimusio vyro kūnas.

Pareigūnams nekilo abejonių, kad smarkiai sužalotas vyras buvo nužudytas, todėl pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 129 str.

Paprašius daugiau detalių apie šį įvykį, Kauno apygardos prokuratūros atstovė Tautvilė Merkevičiūtė nurodė, kad įtariamasis jau suimtas 2 mėnesiams.

Kol kas žmogžudyste įtariamas tik vienas jaunuolis. Kol kas daugiau detalių nepateikiama.

Nusikaltimą toliau tiria Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

Delfi primena, kad pirmadienio vakarą, apie 21.30 val., buvo gautas pranešimas, kad Šiauliuose, Gegužių gatvėje, prie konteinerių buvo rastas į kilimą susuktas merginos kūnas. Dėl nusikaltimo įvykio vietoje buvo sulaikyti keturi jaunuoliai: nepilnametė (g. 2007 m.), vyras (g. 2004 m.), vyras (g. 1999 m.) ir vyras (g. 2001 m.).

Apie rastą kūną jie patys ir pranešė teisėsaugai, esą rado jiems įtarimą sukėlusį kilimą, kuriame buvo kūnas, eidami išnešti šiukšlių.

Antradienį Šiaulių apylinkės teismas įtariamiesiems dėl nužudymo skyrė kardomąsias priemones. Įtariamajam, gim. 2001 m., skirtas 2 mėnesių suėmimas, kitiems įtariamiesiems, gim. 1999 m. ir 2004 m., – 3 mėnesių suėmimas. Įtariamajai, gim. 2007 m., skirtas maksimalus 2 mėnesių suėmimas prokurorės prašymu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)