Pranešta, kad liepos 2 d. apie 9 val. 48 min. Šakių rajone, Daukantiškių kaime, tvenkinyje, rastas nuskendusio ne tarnybos metu VSAT Pagėgių pasienio rinktinės pareigūno (g. 1994 m.) kūnas be išorinių smurto žymių.

Liepos 2 d. apie 22 val. 20 min. Švenčionių rajone, Pabradėje, Ažubalių g., tvenkinyje, rasti nuskendusio vyro (gimusio 1984 m.) ir mažamečio (gimusio 2016 m.) kūnai be išorinių smurto žymių.

Papildyta: Liepos 2 d. apie 8 val. 35 min. Klaipėdoje, Šilutės pl., tvenkinyje, rastas mirusio apie 50 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyro kūnas.

Pakuonio sen., Pakuonio mstl. Sodų g. 16.00 val. gautas pranešimas, kad tvenkinyje skęsta vyras, paniro. Apie 4 metrai nuo kranto rastas vyras virve ir kobiniu ištrauktas ir perduotas medikams. Medikai konstatavo mirtį.

Kaišiadorių rajono ugniagesiai taip pat gavo pranešimą, kad Rumšiškių sen., Karčiupio kaime, Ežero g. į tvenkinį įlipo nepažįstamas neblaivus vyras, paniro ir jo nebemato. 16.13 val. nuskendęs vyras surastas už 20 metrų nuo kranto. Jis ištrauktas, tačiau žmogui padėti jau nebuvo įmanoma.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją