Liepos 1 d. apie 13 val. 43 min. Vilniuje, Justiniškių g., automobilis „BMW 3ER Reihe“ kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio važiuojamos dalies į kairę pusę ant skiriamosios juostos, atsitrenkė ir nulaužė kelio ženklą, žymintį pėsčiųjų perėją su apšvietimu. Po to automobilis grįžo į kelio važiuojamą dalį, nuvažiavo į dešinę kelio pusę, užvažiavo ant parkavimui skirtos aikštelės ir atsitrenkė bei apgadino į ten stovėjusį automobilį „Ford Fiesta“. Po to BMW dar atsitrenkė į gatvės pastato laiptus.

Per avariją sumaitotame BMW iššovė saugos pagalvės. Avarijos liudytojai policijai pranešė, kad sustojus automobiliui vairuotojas nuleido galvą.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad vairavęs BMW 2002 m. gimęs jaunuolis neblaivus, jam nustatytas 1,10 prom. girtumas.

Automobilio vairuotojas buvo nuvežtas į ligoninę, suteikus medikų pagalbą jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pradėta teisena pagal LR ANK 423 str. 1 d. (Neturinčių teisės vairuoti transporto priemones asmenų padarytas Kelių eismo taisyklių pažeidimas, kuris lėmė kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių, krovinių, kelių, kelio ir kitų įrenginių arba kito turto sugadinimą (apgadinimą), užtraukia baudą nuo trijų šimtų iki penkių šimtų šešiasdešimt eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją