Ikiteisminius tyrimus dėl plėšimo (pagal LR BK 180 str. 2 d.) pradėję Klaipėdos pareigūnai, išanalizavę vaizdo stebėjimo kamerų ir kitus turimus duomenis, birželio 27 d. uostamiestyje, nuomojamame bute, sulaikė ir į areštinę uždarė 1985 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas įvykdęs šiuos du plėšimus. Birželio 29 d. teismas įtariamąjį leido suimti 3 mėnesiams.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam, anksčiau ne kartą už panašaus pobūdžio nusikaltimus teistam vyrui už plėšimą panaudojant nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų (pagal LR BK 180 str. 2 d.).

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją