Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, į avariją pateko trys automobiliai. Pranešta, kad vienas vairuotojų be gyvybės ženklų.

Atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad sužalota ir dar vieno automobilio keleivė. Ji nuvežta į ligoninę.

Policijos departamentas praneša, kad birželio 29 d. apie 23 val. 14 min. Klaipėdoje, Šilutės pl.-Smiltelės sankryžoje, prie „Neste“ degalinės susidūrė „„Honda Civic“ ir „Toyota“ automobiliai. Trečias automobilis buvo vos kliudytas.

Per eismo įvykį žuvo „Civic“ automobiliu važiavęs vyriškis. Jo tapatybę dar aiškinasi pareigūnai.

Netoliese gyvenantys žmonės teigė, kad smūgis pažadino iš miego, o netrukus pasigirdo pagalbos šauksmas. Į įvykio vietą skubiai atlėkė greitosios pagalbos medikai, policija ir ugniagesiai.

Ugniagesiai iš „Civic“ automobilio vairuotoją ištraukė iš automobilio. Deja, vyrui padėti niekas nebegalėjo, jis žuvo įvykio vietoje.

Papildyta: Pirminiais policijos duomenimis, automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas moters (g. 1948 m.) sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu automobiliu „Honda Civic“, kurį vairavo vyras (g. 1998 m.). Po smūgio automobilis „Honda Civic“ atsitrenkė į gatvėje stovintį automobilį „BMW 330D“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją