Pirminiais duomenimis 6.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Šeimyniškių ir Rinktinės gatvių sankryžoje, susidūrė policijos tarnybinis automobilis „VW Transporter“ ir „Ford“.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad „VW Transporter“ automobilį vairavo pareigūnė gimusi 1997 metais, o „Ford“ vairavo 1961 metais gimęs vyras.

Teigiama, kad pareigūnai skubėjo į B lygio pranešimą – pranešta apie pavojų eismo saugumui, automobilį vairavo galimai neblaivus pilietis.

Pasirodo, kad į sankryžą policijos automobilis įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, buvo įjungti garso ir šviesos švyturėliai.

Pareigūnė kolegoms teigė, kad pristabdė sankryžoje, buvo įsitikinusi, kad visi vairuotojai praleidžia, tačiau netikėtai iš kairės pusės pamatė atlekianti ir nestabdantį „Ford“. Preigūnė dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau jai to padaryti nepavyko, tarnybinį automobilį net apsuko nuo smūgio.

„Ford“ vairuotojas pasakojo, kad girdėjo garsinį policijos signalą, tik nesuprato iš kur jis sklinda, dėl to ir važiavo savo keliais.

Policija informavo, kad avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją