Birželio 27 d., apie 15 val. 17 min., Klaipėdoje, Lūžų g., rastas mirusio apie 40 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškio kūnas be išorinių smurto žymių.

Tą pačią dieną, apie 21 val. 50 min., Vilniuje, Grigiškėse, Kovo 11-osios g., apleistame name, rastas mirusio nenustatytos tapatybės apie 50 metų vyriškio kūnas irimo stadijoje.

Taip pat, apie 23 val. 5 min., Kaune, Sukilėlių pr., namuose, rastas mirusios moters (gim. 1941 m.) kūnas irimo stadijoje.

Dėl įvykių buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežastims nustatyti.

Šautinės žaizdos

Policija informavo, kad birželio 27 d., apie 8 val. 25 min., Kaune, Baltų pr., namuose, rastas mirusio vyro (gim. 1998 m.) kūnas su šautine žaizda galvoje. Šalia rastas ir paimtas pistoletas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Taip pat apie 16 val. 28 min. Šilutės r., Armalėnų k., namuose, rastas mirusios moters (gim. 1971 m.) kūnas su šautine žaizda galvoje. Šalia rastas ir paimtas nelegaliai laikomas pistoletas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją