Pranešimas apie nelaimę buvo gautas šeštadienį 11.21 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad pranešėjas informavo, jog lengvuoju automobiliu važiavo du suaugę ir du vaikai.

Anot ugniagesių, buvo manoma, kad yra prispaustų žmonių, visgi į avarijos vieną atvykę gelbėtojai išsiaiškino, jog prispaustųjų nėra.

Vaikai nenukentėjo

Gelbėtojai informavo, kad avarijos metu buvo sužalotas BMW vairuotojas ir keleivė (lūžo koja). Automobiliu važiavę vaikai rimtų sužalojimų nepatyrė.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta

Policijos departamentas informavo, kad Varėnos r. kelyje Vilnius-Varėna-Gardinas, Baltarusijos pilietis (gim. 1983 m.), vairuodamas vilkiką „Renault Magnum“, nepastebėjo, kad priekyje važiavęs motociklas sustojo. Bandydamas išvengti susidūrimo staigiai stabdė, slysdamas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su BMW markės automobiliu, kurį vairavo vyras (gim. 1985 m.).

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio BMW vairuotojas, jis pristatytas į Vilniaus Lazdynų ligoninę, suteikus medicininę pagalbą išleistas. Taip pat nukentėjo BMW keleivė (gim. 1989 m.), kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Lazdynų ligoninę.

Kartu automobiliu, ant galinės sėdynės, važiavę mažamečiai: berniukas (gim. 2020 m.) ir mergaitė (gim. 2018 m.) nenukentėjo. Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)