Policija informavo, kad gegužės 27 d., apie 18 val., keturiasdešimt trejų metų amžiaus vyras išėjo iš namų Vilniaus r., Pagirių k., ir iki šiol negrįžo, jo buvimo vieta nežinoma.

Kęstučio Černiausko požymiai: apie 180 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, susikūprinęs, šlubuoja kaire koja. Išėjo galimai vilkėdamas tamsiai pilką vasarinę striukę, pilką megztinį, mūvėdamas mėlynus džinsus, avėdamas tamsius batus. Su savimi vyras turėjo asmens dokumentus, banko mokėjimo kortelę.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ar žinančius šio vyro buvimo vietą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Vilija Uogintaite, tel. (8 5) 271 7671, mob. 8 673 31492 arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją