Portalas skelbia, kad anksčiau buvo plačiai skelbta, kad vyras yra Rusijos pilietis.

Pranešama, kad vyras buvo susektas pagal mobiliojo telefono signalą, kurį jis paėmė iš nužudytos merginos.

Policija ketvirtadienį sakė, kad įtariamasis buvo pastebėtas Yinyom paplūdimyje, jis apie 12.30 val. buvo sulaikytas. Apklausos metu vyras verkė ir prisipažino, kad susikivirčijo su nukentėjusiąja.

Portalo teigimu, įtariamasis yra Lietuvos pilietis – Marius Kunickas.

Pranešama, kad tyrimui buvo paimtas lietuvio DNR. Jei jo pavyzdys atitiks įvykio vietoje rastus įrodymus, jis bus oficialiai suimtas ir apkaltintas žmogžudyste.

Nuotr.: bangkokpost.com

Buvo suvyniota į storą antklodę

31 metų Thiraphong Lamluea kūnas buvo rastas trečiadienį, apie 16.30 val., uždaroje patalpoje, jos dviejų aukštų name.

Policijos teigimu, merginos kūnas buvo suvyniotas į storą antklodę. Buvo stiprus kvapas ir buvo manoma, kad ji buvo mirusi mažiausiai savaitę.

Nužudytosios motina pasakojo, kad kaimynai jai pranešė apie nemalonų kvapą, panašų į negyvo gyvūno, sklindantį iš Thiraphong namų. Ji iškvietė vietos gelbėtojų komandą, kuri ir apžiūrėjo namą.

Jie rado vilkimo žymes ant grindų ir plaukų pėdsakus bei kraujo dėmes už durų į kambarį. Atidarius duris buvo rasta po antklode gulinti negyva mergina.

Nuotr.: bangkokpost.com
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją