Gegužės mėnesį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad iš įvairiose apskrities vietose esančiose degalinėse sidabro spalvos BMW automobiliu atvykstantis vyras įsipila kuro ir pasišalina nesumokėjęs.

Pareigūnai informuoja, buvo Įtariama, kad prieš įvažiuodamas į degalinę asmuo pritvirtindavo netikrus automobilio numerius, o įsipylęs kuro ir išvykęs iš degalinės juos vėl nusiimdavo.

Pavogto kuro vertė, pasak Klaipėdos rajono policijos pareigūnų, būdavo iki 150 eurų, už tai gresia administracinė atsakomybė pagal ANK 108 str.

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai išanalizavę video kamerų vaizdus, nustatė tikruosius minėto automobilio numerius ir 2022 m. birželio 15 d., apie 23 val., Plungėje, bendradarbiaudami su Plungės r. PK pareigūnais, Klaipėdos r. policininkai sulaikė 1986 m. gimusį vyrą.

Įtariamasis jau buvo žinomas teisėsaugai už vagystes, disponavimą narkotinėmis medžiagomis.

Jo gyvenamojoje vietoje Plungės mieste atlikta krata. Pareigūnai rado įtarimą sukėlusių miltelių, galimai narkotinių medžiagų.

Asmuo buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Plungės r. PK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 259 str.

Įtariama, jog kuro įsipilti ir išvykti nesumokėjęs vyras galėjo ir kituose Klaipėdos apskrities rajonuose ir miestuose.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją