Ketvirtadienį 10.24 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Varėnos rajone, Varėnos seniūnijoje, ties Pakaršio kaimu nuo kelio nuvažiavo ir apvirto ant šono mokyklinis autobusiukas.

Pirminiais duomenimis yra nukentėjusių.

Į įvykio vietą išsiųstos Varėnos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Autobusiuko vairuotojas buvo blaivus. Manoma, kad avarija įvyko, kai vairuotojas dėmesį nukreipė į navigacijos įrenginį. Kaip informavo Kristina Janulevičienė, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Komunikacijos poskyrio vedėja, viso autobusiuku važiavo 13 asmenų.

Mokykliniame autobuse buvo Vilniuje esančios spec. mokyklos nepilnamečiai auklėtiniai, iš kurių 4 nepilnamečiai greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežti į Alytaus ligoninę.

Kristina Janulevičienė
Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Komunikacijos poskyrio vedėja

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)