Policijos pareigūnai apie avariją pranešimą gavo prieš pat 7-tą valandą ryto. Nurodyta, kad Viršuliškių susidūrėMercedes Benz“ ir „Toyota Prius“ automobiliai, o vieno vairuotojas, spruko kiemais.

Pranešėjas teigė, kad bėglys apsirengęs juodus marškinėlius.

Pirminiais duomenimis, „Mercedes Benz“ automobilio vairuotojas išvažiavo į priešingą eismo juostą, kur susidūrė su užsieniečio vairuojamu „Toyota Prius“. Iškart po avarijos „Mercedes Benz“ šoko iš automobilio ir spruko bėgte.

„Toyota Prius“ vairuotojas nepasimetė ir puolė paskui bėglį. Pasivijęs iš sprukusio vairuotojo užsienietis atėmė automobilio raktelius ir dokumentus. Net ir tai „Mercedes Benz“ vairuotojo neprivertė sulaukti policijos, jis pabėgo.

Automobiliai stipriai sudaužyti, nė vienas nebegali važiuoti sava eiga. „Mercedes Benz“ automobilyje rastas maišas su alkoholio buteliais.

Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad prie „Mercedes Benz“ vairo buvo ne jo savininkas. Jei kas vairavo „Mercedes Benz“ automobilį savininkas neatskleis, jam teks prisiimti atsakomybę už eismo įvykį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)