Liepsnojančio automobilio vaizdo įrašą naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ apie 14.20 val. atsiuntė skaitytojas. Nelaimė įamžinta Kauno rajone, Biruliškėse.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, nelaimė Terminalo gatvėje įregistruota apie 12.31 val.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, „Peugeot“ automobilis stovėjo kelkraštyje ir degė atvira liepsna. Anot ugniagesio, automobilio viduje rastas apdegęs vyriškos lyties kūnas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio Vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė naujienų portalui teigė, kad pareigūnai apie degusį automobilį informacijos sulaukė jau po nelaimės.

„Apie 12.40 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Biruliškėse, degė „Peugeot“ automobilis, viduje rastas apdegęs žmogus. Vyro tapatybė nustatinėjama“, – teigė R. Zarauskienė.

Jos duomenimis, degusios transporto priemonės valstybiniai numeriai buvo baltarusiški. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Daugiau skaityti čia.