Informuojama, kad ketvirtadienį 21.47 val. Raseiniuose, Stonų g., vyras, gim.1983 m., vairuodamas motociklą „Suzuki“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė transporto priemonės ir vertėsi ant šono.

Iš paskos motociklu „Suzuki“ važiavęs jo brolis, gim. 1984 m., bandydamas išvengti susidūrimo, staigiai stabdė, tačiau dėl slidžios kelio dangos jo vairuojamas motociklas pradėjo slysti asfaltu, vertėsi ant šono ir trenkėsi į ant važiuojamosios kelio dalies nugriuvusį brolį.

Eismo įvykyje motociklo vairuotojas, gim. 1983 m., dėl dubens, šonkaulio lūžimų ir žasto sumušimo paguldytas į Kauno klinikas, kito motociklo vairuotojas, gim. 1984 m., po apžiūros Raseinių ligoninėje peties ir žasto sumušimus gydosi ambulatoriškai.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas LR BK 281 str. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją