Pravieniškių pataisos namai-atviroji kolonija informavo, kad birželio 8 dieną, iš darbo į atvirąją koloniją negrįžo nuteistasis Tauras Navickas, gimęs 1998 metais.

Marijampolės pataisos namai pranešė, kad birželio 9 d. iš darbo po naktinės pamainos negrįžo bausmę atvirojoje kolonijoje atliekantis Deividas Grikietis, gimęs 1993 metais.

Buvo paskelbta atvirosiose kolonijose bausmę atliekančių nuteistųjų paieška. Turinčius informacijos apie ieškomus asmenis buvo prašoma pranešti telefonu 112.

Papildyta:

2022-06-10 apie 17.50 val., sulaikytas iš darbo pasišalinęs ir į atvirąją koloniją negrįžęs nuteistasis Tauras Navickas, gim. 1998 m. Nuteistąjį KŽITS pareigūnai sulaikė adresu Drobės g. 29, Kaunas. Nuteistasis pristatytas į įstaigą.

Lietuvos kalėjimų tarnyba patvirtina, kad į laisvę atlikus bausmę Tauras Navickas, gim. 1998 m., iš Pravieniškių I-ojo kalėjimo (Šv. Florijono g. 9) išleistas 2023-01-25.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją