VSAT praneša, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių kontrolės punkte patikrino į Lietuvą vykusio 63-ejų Rusijos piliečio ir jo vairuoto automobilio „Kia Rio“ dokumentus.

Užsieniečio pateikti asmens dokumentai buvo nepriekaištingi, tačiau kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad 2019 m. laidos „Kia Rio” rusiškas techninis pasas, įtariama, yra visiška klastotė. Taip pat įtarimų sukėlė ir vyro pateiktas rusiškas automobilio registracijos liudijimas.

Nustatyta, kad įrašai registracijos dokumente nesutampa su identifikaciniais automobilio kėbulo numeriais. Pirminiais duomenimis, šis dokumentas taip pat yra visiška klastotė.

Vyrui neleista įvažiuoti į šalį. Lavoriškių užkardos pareigūnai įtartinus dokumentus paėmė, o užsieniečiui surašė atsisakymą leisti atvykti į Lietuvą. Rusui teko grįžti į Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją