Birželio 4 d. 23.20 val. Kelmės r., Rutelių k., neblaivi (1,77 prom.) mergina, gim. 1996 m., nesuvaldė vairuojamo automobilio „BMW 320“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės griovį. Palikusi automobilį iš eismo įvykio vietos pasišalino. Įtariamoji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Birželio 5 d., apie 18 val. 21 min., Švenčionių r., Pabradės sen., kelio Molėtai - Pabradė 39 km, neblaivaus (1,91 prom.) vyro (gimusio 1960 m.), neturinčio teisės vairuoti transporto priemones, vairuojamas automobilis „Audi 80“ atsitrenkė į kelio atitvarus.

Tą pačią dieną 22.30 val. Raseinių r., Paupio k., neturėdamas teisės vairuoti (nėra įgijęs) vyras, gim. 1973 m., neblaivus (2,38 prom.) vairavo automobilį „Ford Maverick“, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį. Vyras uždarytas į areštinę.

Dėl įvykių buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją