Policija informuoja, kad gegužės 30 d., apie 13 val. 30 min. įtartini romų tautybės asmenys, atvykę sidabrinės spalvos automobiliu „VW Golf“, su valstybiniais latviškais numeriais, žvalgėsi sodų bendrijoje „Lelija“, esančioje Deltuvos seniūnijoje, Sarapų kaime. Pranešėjui paklausus, ką čia veikia, sakė esantys darbininkai.

Panašaus skambučio sulaukta ir apie 15 val. 55 min. Kauno g. esančios sodų bendrijos „Draugystė“ gyventojas pranešė, kad po gatves vaikšto 2 romų tautybės asmenys, apžiūrinėja sklypus ir kalbina senyvo amžiaus žmones. Matė, kaip prieš kurį laiką juos paleido sidabrinės spalvos „VW Golf“ automobilis.

Nors nurodytais adresais nuvykę policijos pareigūnai nesutiko įtartinų asmenų, dėkojame apie tai pranešusiems gyventojams.

Taip pat raginame, būti budriais, saugoti savo turtą, nepalikti brangių daiktų (vejapjovių, dviračių, paspirtukų...) atvirose kiemo vietose. Net trumpam išeidami iš namų užrakinkite duris. Įtartinų asmenų neįsileiskite į namus net tuomet, jeigu prašo vandens ar kažko panašaus.
Pastebėję įtartinus asmenis, praneškite skubios pagalbos telefonu112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją