Vos reidui prasidėjus, apie 24 val., J. Basanavičiaus ir Vytenio gatvių sankryžoje prireikė medikų ir pareigūnų pagalbos. Buvo pranešta, kad nuo paspirtuko nukrito ir susižalojo mergina.

Įvykio vietoje mergina pareigūnams pasakojo, kad ji vairavo paspirtuką, bet paaiškėjo, kad ji melavo. Policijos teigimu, paspirtuku važiavo neblaivi pora: vaikinas vairavo, o mergina tik laikėsi.

Policijos duomenimis, vaikinas i alkoholio matuoklį įpūtė 1,05 prom.

Kritimo metu merginai lūžo nosis, ji buvo išgabenta į ligoninę. Pasirodo, kad nelaimė įvyko užkliuvus už iššokusios plytelės.

Vaikino atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Išgėrė butelį šampano

Apie 1 val. Sukilėlių gatvėje buvo sustabdyta „Audi“ vairuotoja. Moteris iš karto sukėlė įtarimų – jai sunkiai sekėsi papūsti į nuotolinį alkoholio matuoklį. Vis dėlto moteriai nepavyko išsisukti nuo patikros, ji į alkoholio matuoklį pirmu pūtimu įpūtė 1,37 prom., antru – 1,39 prom.

Moteris pareigūnams aiškino, kad prie automobilio vairo sėdo išgėrusi butelį šampano. Vairuotojai teko baigti savo kelionę.

Už vairavimą išgėrus moteriai gresia didelė bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją