Prie mašinos vairo sėdėjo Kauno nusikaltėlių pasaulio įžymybė, kadaise gyvavusios Senamiesčio nusikalstamos gaujos atstovas V.Trinskis, pravarde Trintukas.

Nuo smūgio pareigūnų automobilis trenkėsi į šalia jo stovintį, prieš keliolika minučių į avariją patekusį „Volkswagen Passat“. Per avariją nukentėjo tarnybinis policijos automobilis „Volkswagn Golf“ ir V.Trinskio vairuojama 1998 m. mašina „Audi A6“ bei kartą avariją jau patyręs „Volkswagen Passat“.

Vairavo girtas. V.Trinskis pareigūnams dievagojosi tamsoje nepastebėjęs kelyje stovinčio jų automobilio. Anot policininkų, jų „Volkswagen Golf“ stovėjo su įjungtais švyturėliais. Netrukus paaiškėjo tikroji priežastis – V.Trinskis buvo girtas. Alkoholio tikrintuvu jam nustatytas 1,63 promilės girtumas.

V.Trinskiui teks sumokėti didelę baudą arba mažiausiai pusantrų metų atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu. Kauno nusikaltėlių pasaulio įžymybei taip pat teks atlyginti apgadintų automobilių remonto išlaidas.

Mėgaujasi laisve. V.Trinskiui praėjusių metų pabaigoje už turto prievartavimą Kauno apygardos teismas skyrė penkerius metus nelaisvės.

Teismo salėje V.Trinskiui antrankiai nebuvo uždėti, jis suskubo apskųsti nuosprendį ir iki šiol mėgaujasi laisve.

V.Trinskis nuteistas už tai, jog iš pažįstamo verslininko Algirdo Bajorino, pravarde Italas, prievartavo turtą.

Sporto klube užklupę vyrą nusikaltėliai iš jo atėmė 3400 litų ir 2000 metų automobilį „Volkswagen Polo“.

Banditai pažadėjo šį turtą grąžinti tik tada, kai Italas jiems sumokės 10 tūkstančių eurų (34 500 litų). Reketo istorija baigėsi tuo, jog verslininkas pagalbos kreipėsi į policiją, o V.Trinskis su bendrininkais atsidūrė teisiamųjų suole.

Prieštaringa asmenybė. V.Trinskis, ne taip kaip dauguma jo bendražygių, gali pasigirti aukštojo mokslo diplomu.

Trintukas baigė Vilniaus inžinerinį statybos institutą.

Praeityje kartą baustas už chuliganizmą, Kauno senamiestyje gimęs ir augęs V.Trinskis ilgainiui tapo šiame rajone veikiančios gaujos lyderiu.

Pastaruoju metu jis prisistato bendrovės „Senamiesčio rojus“ direktoriaus pavaduotoju, siejamas su Henriko Daktaro aplinka ir kai kuriais Vilijampolės grupuotės nariais.