Apie 23.40 val. Laisvės pr. ir T. Narbuto g. sankirtoje, girtas vairuotojas numušė šviesoforą. Automobiliu BMW važiavo du vaikinai ir mergina. Nesmarkiai sužalotas vairuotojas išvežtas į ligoninę. Jis pirmu pūtimu įpūtė apie dvi promiles, antruoju 1,7.

Keleiviai nebuvo labai nuliūdę. Mergina prisipažino jog yra įkaušusi, bet nemato nieko blogo, nes juk ne ji vairavo. Paminėjo, jog važiavo iš "Jungle King renginio" kovos be taisyklių. Mergina paminėjo, jog vairuotojui bent kelis kartus sakė nevairuoti, nes numanė jog jis girtas, tačiau įkalbėti nepavyko.

Mašina buvo pilna butelių alkoholio, ir alaus, ir degtinės. Šviesoforai sankryžoje po avarijos išsijungė.

Po to reide dar įkliuvo „Toyota“ vairavusi mergina. Pirmas įputimas 0,73, antras 0,54. Važiavo su drauge. Pareigūnams teisinosi jog išgėrė tik vieną alaus.

Apie 00.45 val. sustabdytas paspirtukas. Pirmu įputimu 0,66, antru 0,50. Sakė, jog išgėręs porą butelių alaus. Važiavo netoli, tik apie porą kilometrų, kopė į kalną.

Apie 1.00 val. sustabdyta „Mazda 3“. Važiavo vairuotojas su drauge ir buvo labai nustebęs, kai pirmu įputimu pripūtė 0,5. Sakė, jog prieš porą valandų išgėrė vieną butelį alaus ir nesitikėjo tokio rezultato, tačiau antru pūtimu, vis vien pripūtė 0,44.

Apie 1.20 val. sustabdytas dvidešimtmetis „Mazda“ vairuotojas. Jaunuolis neturi teisės vairuoti. Kaip jis pats pasakojo, kažkada kartą buvo sustabdytas be teisiu prie vairo, tuomet išsilaikė vairavimo egzaminus, tačiau jam teisių neišdavė, kadangi dėl vairavimo be teisių jam buvo skirti apribojimai.

Paaiškėjo, kad jis egzaminus tikrai yra išsilaikęs. Tik jam neišduodas vairuotojo pažymėjimas, kadangi šis kartas jau yra devintas, kai sustabdomas be teisių.

Vairuotojas nebuvo labai susigraudinęs. Kaip pats pasakė „aš nepergyvenu“, paklausus, o kaip tėvai reaguoja, „tėvai taip pat nepergyvena“. Sakė, kad yra dirbantis. Užsiima senų automobilių restauravimu ir tuo pačiu juokėsi sakydamas, jog dirba tam, kad baudas susimokėtų.

Reido metu buvo dar sustabdytas BMW M6 vairuotojas, kuris baisiai apsidžiaugė jog pripūtė iki normos - 0,36.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)