Policija informuoja, kad gegužės 12 d. apie 19 val. 3 min. Vilniuje, būnant namuose, gavus SMS žinutę su internetine nuoroda, kurią paspaudus iš vyro (gimusio 1974 m.) banko sąskaitos apgaule pasisavinta 999 eurai.

Gegužės 12 d. apie 19 val. 29 min. Vilniuje, būnant namuose, gavus SMS žinutę su internetine nuoroda, kurią paspaudus iš moters (gimusios 1972 m.) banko sąskaitos apgaule pasisavinta 1 497 eurai.

Gegužės 12 d. apie 21 val. Vilniuje, būnant namuose, į mobiliąją programėlę „Vinted“ gavus žinutę su internetinė nuoroda, kurią paspaudus iš moters (gimusios 1995 m.) banko sąskaitos apgaule pasisavinta 292,60 eurai.

Dėl visų šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 182 str. 1 d. (Tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo svetimą turtą ar turtinę teisę, išvengė turtinės prievolės arba ją panaikino, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją