Penktadienį, 11.34 val., buvo pranešta apie gaisrą Radviliškyje, Kaštonų gatvėje. Daugiabučio bute degė lova, dėl tirštų dūmų teko evakuoti dviejų gretimų butų gyventojus. Gaisro metu apdegė lova, dalis sienos, išdužo du langai, aprūko buto sienos ir laiptinės lubos. Bute autonominio dūmų detektoriaus nebuvo. Gaisras kilo dėl elektros įrenginių, prietaisų, elektros instaliacijos gedimų.

Šeštadienio naktį, apie 3 val., Kauno rajone, Kačerginėje, miškelyje atvira liepsna degė 3 apleisti pastatai. Šalia jų buvo užsidegusi žolė. Gaisro metu sudegė pastatai, išdegė 30 kv. m žolės.

15.38 val. Visagino rajone, Magūnų kaime, liepsnojo sodo namelis. Gaisro metu išdegė namelio vidus ir jame buvę namų apyvokos daiktai, apdegė išorinės sienos.

16 val. Jonavos rajone, Ruklos seniūnijoje, Gaižiūnų aerodrome, pavieniais židiniais 2,1 ha plote degė miško paklotė. Gaisrą gesinti padėjo 10 karių ir miškininkai.

Sekmadienį, 14.38 val., buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, J. Jasinskio gatvėje, dega Vilniaus dailės akademijos pastate įrengta studija. Pro pastato langus veržėsi dūmai. Gaisras buvo kilęs meno dirbtuvėse. Gaisro metu išdegė dirbtuvės, aprūko koridorius.

Sekmadienio naktį, 2.21 val. pranešta, kad Kaišiadorių rajone, Kruonio seniūnijoje, Darsūniškio kaime, iš valties Nemune iškrito vyras, kuris skęsta ir šaukiasi pagalbos. Vyras buvo 130 m nuo kranto, kitoje Nemuno pusėje, jo kojos buvo įstrigusios valtyje. Ugniagesiai gelbėtojai vyrą ištraukė iš vandens ir perdavė medikams.

12.28 val. buvo gautas pranešimas, kad Druskininkų savivaldybėje, Leipalingio seniūnijoje, Krivonių kaime, eismo įvykio metu automobilis „Chrysler 300C“ nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į medį ir apvirto. Viduje buvo prispausti 3 žmonės. Ugniagesiai, naudodami hidraulinę gelbėjimo įrangą, vairuotoją ir 2 keleivius išlaisvino ir perdavė greitosios pagalbos medikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją