Balandžio 26 d., apie 14 val. 40 min., viešojo transporto stotelėje, Drujos g., Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė pusamžį vyrą, ne kartą teistą už neteisėtą narkotinių medžiagų disponavimą turint tikslą jas platinti.

Vyras sulaikytas tuo metu, kai perdavė narkotines medžiagas dviem nuo narkotinių medžiagų priklausantiems 39-erių ir 40-ies metų amžiaus asmenims. Visi trys vyrai buvo sulaikyti, pas vieną jų rasti 2 folijos lankstinukai su milteliais, įtariama narkotinė medžiaga, pas kitus du – 5 ir 8 folijos lankstinukai su milteliais, įtariama narkotinė medžiaga, praneša Vilniaus apskrities policija.

Vėliau buvo sulaikyta ir 51-erių metų amžiaus čigonė, įtariama, organizavusi narkotinių medžiagų platinimą. Ši moteris jau yra teista už analogišką nusikaltimą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.) ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.). Įtariamųjų gyvenamosiose vietose atliktos neatidėliotinos kratos, jų metu paimti grynieji pinigai, gauti galimai nusikalstamu būdu, priemonės narkotinėms medžiagoms fasuoti. Visi sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją