Papildyta

Pirmadienį, apie 16 val., policija informavo, kad medikams nepavyko išgelbėti merginos gyvybės - ji ligoninėje mirė.

Smegenų mirtis

Medikai pareigūnus informavo, kad merginai konstatuota smegenų mirtis.

Automobiliu važiavo du vaikinai (g. 2003 ir 2002 m.) bei dvi sesės (g. 2003 ir 2001 m.). Manoma, kad jie šventė vienos iš merginų gimtadienį.

Ar vairuotojas (g. 2003 m.) buvo blaivus, dar neaišku. Paimta žuvusio vairuotojo kraujo ekspertizei, tačiau atsakymo pirmadienį dar nebuvo.

O. Milašiaus gatve Žirmūnų link važiavęs „BMW 320TD“ prieš Valakampių tiltą staiga kirto skiriamąją juostą, sulaužė pėstiesiems skirtą tvorelę ir išlėkė į priešpriešinio eismo juostą (tuo metu lijo, o BMW padangos, pasak pareigūnų, smarkiai nudilusios). Ten nesmarkiai kliudė automobilį „Audi“ ir susidūrė su „Toyota Avensis“ (pastarojo vairuotojas, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai).

Beje, šis BMW neseniai buvo parduodamas – internete yra skelbimas, kuriame rašoma, kad automobilis parduodamas skubiai. Skelbime teigiama, kad techninė apžiūra galioja iki 2024.03.27.

Keista, kad automobilis prieš nepilną mėnesį praėjo techninę apžiūrą, turint mintyje skelbime surašytus defektus (nebent jie visi atsirado po apžiūros): „lūžusi spyruoklė, keičiamos priekinės kaladėlės, nėra abiejų posūkių stikliukų“. Skelbime yra automobilio nuotraukos ir paaiškinimas, kad „realybėje atrodo kiek baisiau (nuotraukos senos)“. Pardavėjas buvo nurodęs kainą – 1150 eurų.

Beje, prieš keletą metų toje pačioje vietoje, irgi lietui lyjant, įvyko kita tragiška avarija: 19-metės vairuojamas „Peugeot“ ten irgi išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su BMW. Mergina žuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)