Policijos departamentas praneša, kad balandžio 24 d. apie 12 val. 13 min. Anykščių r., Šeimyniškių k., kelyje Anykščiai-Kavarskas, susidūrė du lengvieji automobiliai.

Per eismo įvykį nukentėjo abiem automobiliais važiavę 6 asmenys, kurie dėl įvairių sužalojimų pristatyti į med. įstaigas.

Apie 14 val. 72-jų metų amžiaus keleivė ligoninėje mirė.

Aplinkybės nustatinėjamos.

Papildyta. Vėliau policija pranešė tikslesnius duomenis apie šią avariją. Kelio Radiškis-Anykščiai-Rokiškis 24 kilometre automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas vyro (g. 1976 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Astra“, vairuojamu moters (g. 1977 m.). Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas ir kartu važiavę moteris (g. 1990 m.), nepilnametis (g. 2014 m.) ir moteris (g. 1995 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę bei automobilio „Opel Astra“ vairuotoja, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę, o kartu važiavusi keleivė (g. 1950 m.) dėl patirtų sužalojimų pristatoma GMP automobiliu į ligoninę mirė.

Visi avarijoje dalyvavę žmonės – vilniečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją