Kelyje Marijampolė–Kalvarija-Suvalkai, likus 24 km iki Lietuvos ir Lenkijos pasienio, apsisukinėjo Ukrainos piliečio viruojamas „Peugeot 308“ ir į jį trenkėsi Lenkijos piliečio vairuojamas vilkikas MAN. Šioje avarijoje žmonės nenukentėjo.

Padėti užsieniečiams užpildyti eismo įvykio deklaracijas atvyko policijos ekipažas.

Kol avarijos dalyviams, stovintiems prie policijos mikroautobuso „VW Transporter“, vienas pareigūnas aiškino, kaip pildyti deklaracijas, kitas patikrinimui sustabdė miškovežį „Mercedes-Benz Actros“.

Patikrinus miškovežį, apie 5.20 val., jo vairuotojui buvo leista važiuoti toliau, o vienas policininkas grįžo į tarnybinį automobilį. Miškovežiui pajudėjus ir važiuojant po policijos mikroautobusą, į „Mercedes-Benz Actros“ šoną trenkėsi (šonu) Lietuvos piliečio vairuojamas „Ford Focus“. Po susidūrimo miškovežis kliudė policijos automobilį ir šalia jo buvusius žmones. „VW Transporter“ buvo nublokštas nuo kelio.

Iš avarijos vietos greitoji pagalba į ligoninę išvežė keturis sužeistus asmenis: du policijos pareigūnus, Ukrainos pilietę („Peugeot 308“ keleivę) ir Lenkijos pilietį (MAN vairuotoją). Pirminiais duomenimis, pareigūnai išleisti gydytis ambulatoriškai, o užsieniečiai sužaloti smarkiau, jie paguldyti į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją