Papildyta

Ketvirtadienį policija informavo, kad ketvirtasis įtariamasis buvo sulaikytas. Jis metęs BMW automobilį pabėgo, jo pareigūnai ieškojo nuo trečiadienio vakaro.

Keturi jauni vyrai atsidūrė areštinėje. Visi jie įtariami pasipriešinimu policijos pareigūnams, plėšimu, viešosios tvarkos pažeidimu.

Sulaikytieji gerai žinomi policijai, nes praeityje buvo ne kartą teisti už vagystes, plėšimus, sukčiavimą, dokumento klastojimą, neteisėtą laisvės atėmimą bei kontrabandą.

Sužalojo du pareigūnus

Policijos departamentas informavo, kad balandžio 20 d., apie 19 val. 40 min., Vilniuje, Sietyno g., Vilniaus apskr. VPK pareigūnai vykdė asmenų, įtariamų padarius nusikalstamą veiką sulaikymą, kurio metu keturi jaunuoliai priešinosi bei grasino peiliu.

Vienas asmuo šalindamasis automobiliu „Mercedes-Benz ML350“ kliudė automobilį „Renault Fluence“ (priklausantis Vilniaus apskr. VPK) bei sužalojo Vilniaus apskr. VPK pareigūną (gim. 1989 m.), kuris paguldytas į ligoninę ir pareigūną (gim. 1993 m.), kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Sulaikymo metu pareigūnai panaudojo tarnybinius ginklus bei iššovė penkis šūvius į besišalinantį automobilį „Mercedes-Benz ML350“.

Sulaikyti įtariamieji

Tą pačią dieną, apie 20 val. 15 min., Vilniuje, Sėlių g., automobilis surastas. Reaguojant į pranešimą, Vilniuje, Kęstučio–A. Mickevičiaus g., sankryžoje, tarnybinis automobilis „Opel Insignia Sports Tourer“, vairuojamas pareigūno (gim. 1992 m.), įvažiavo į sankryžą su įjungtais garso ir šviesos signalais degant raudonos spalvos šviesoforo signalui ir susidūrė su automobiliu „Volvo V70“, kurį vairavo moteris (gim. 1998 m.). Per eismo įvykį žmonės nesužaloti, apgadinti automobiliai.

Įtariamieji vyras (gim. 1993 m.), vyras (gim. 1992 m.), vyras (gim. 1998 m.) uždaryti į areštinę, o vyras (gim. 1999 m.), kuris bandė pasišalinti automobiliu „BMW 530 D“ (automobilis rastas Vilniuje, Sausio 13-osios g.) ieškomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Įvykdė plėšimą tatuiruočių salone

Pasirodo, kad vaikinai buvo ieškomi nuo balandžio 5 dienos. Teigiama, kad jie apie 17 val. 49 min. Vilniuje, L. Asanavičiūtės g., tatuiruočių salone įvykdė plėšimą.

Tada buvo pranešta, kad kaukėti vyrai pripurškė ašarinių dujų moteriai (gim. 1994 m.), pagrobė rankinę su asmens dokumentais, mokėjimo kortelėmis ir pinigais. Nuostolis - 250 eurų.

Pareigūnai nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)