Apie 23.30 val. pareigūnai išsirikiavo Olandų gatvėje, jau atrodant, kad sostinės gyventojai padarė išvadas ir nusprendė girti nevažinėti, buvo pagautas girtas azerbaidžanietis.

Policinei priemonei besibaigiant nestojo stabdomas „Opel“ automobilis. Pareigūnai nedelsiant sėdo į tarnybinį automobilį ir nusivijo bėglį.

„Opel“ buvo sustabdytas Antakalnio gatvėje, prie Sapiegų parko. Pasirodo automobiliu važiavo du vyrai, vairuotojas – azerbaidžanietis.

Vairuotojas neblaivus

Pasivyto automobilio vairuotojas pareigūnams pradėjo pasakoti, jog nematė, kad jis buvo stabdomas, dėl to ir nuvažiavo, teigė, kad tikrai nebėgo. Vis dėlto, vairuotojas iš tiesų turėjo priežastį nestoti, jis į alkoholio matuoklį pirmu kartu įpūtė 1,45 prom., antru – 1,30 promilės.

Vairuotojas pasakojo, kad vartojo alkoholinius gėrimus, trise išgėrė pusę litro degtinės ir galiausiai nusprendė pasivažinėti. Pasirodo, kad vyriškiai į Vilnių atvažiavo iš Baltosios Vokės.

Už tokį elgesį vyriškis susilaukė didelių nemalonumų.

Kelių policijos pareigūnai perspėja, kad sostinėje bus vykdoma dar ne viena policinė priemonė KET pažeidėjams nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją