Buvo pranešta, kad sužalotas vyras nekvėpuoja. Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo jo mirtį.

Pirminėmis policijos žiniomis, šiukšliavežės „Volvo“ vairuotojas (gim. 1973 m.), važiuodamas atbulas, nepastebėjo vyro (gim. 1966 m.) ir jį mirtinai partrenkė.

Šį įvykį pakomentavo įmonė „Ekonovus“.

„Deja, bet galime tik patvirtinti, kad šįryt Vilniuje, Kryžiokų sodų gatvėje, atlikdamas numatytus darbus, žuvo „Ekonovus“ darbuotojas.

Esame sukrėsti šios nelaimės. Reiškiame nuoširdžią užuojautą mūsų darbuotojo artimiesiems ‒ mūsų įmonė jiems jau suteikia visokeriopą pagalbą.

Vos sužinoję apie nelaimę išvykome į vietą ir dabar bendradarbiaujame su įvykį tiriančiomis tarnybomis, kad jo aplinkybės būtų kuo greičiau nustatytos bei paaiškėtų ar buvo užtikrinti saugumo reikalavimai“, ‒ sako „Ekonovus“ generalinis direktorius Romas Draskinis.

Pirminiais duomenimis, darbų metu darbuotojas buvo prispaustas ratu. Nedelsiant iškviesti medikai, tačiau jie, deja, jau nebegalėjo padėti. Įmonės vadovo teigimu, didelį sukrėtimą išgyvena ir žuvusio darbuotojo porininkas.

Nelaukdama tyrimo išvadų dėl saugumo reikalavimų laikymosi, bendrovė planuoja atnaujinti saugumo mokymus savo darbuotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją