Policija pranešė, kad 2021-11-21, apie 10.30 val., į degalinę, esančią Klaipėdos r., Gargžduose, Vilniaus pl., automobiliu atvykęs 1999 m. gimęs vyras, pastebėjo mobilųjį greičio matuoklį ir pradėjo užgaulioti bei įžeidinėti prietaisą prižiūrėjusį, nustatytos formos ženklais pažymėtą liemenę dėvėjusį policijos rėmėją.

Anksčiau ne kartą už įvairius KET ir kitus nusižengimus administracine tvarka baustam piliečiui už tokį poelgį skirta piniginė bauda.

Nors policijos rėmėjai nėra statutiniai pareigūnai, tačiau yra policijos pagalbininkai, kurie, baigę mokymus ir sudarę savanoriškos veiklos sutartį, pareigūnams padeda užtikrinti viešąją tvarką, prižiūrėti eismo saugumą, užkardyti ir atskleisti įvairius teisės pažeidimus, todėl jų garbės ir orumo įžeidimų policija taip pat netoleruos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją