Kovo 2 d., apie 21 val., Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Lentvaryje, vieno iš garažų masyvų teritorijoje pastebėjo stovintį automobilį „VW Touareg“ su įjungtomis šviesomis. Pareigūnams privažiavus arčiau, automobilio vairuotojas, 31-erių metų amžiaus lentvariškis, akivaizdžiai sunerimo. Jam tik atidarius dureles, policijos patrulis pastebėjo prie bėgių perjungimo svirties gulintį plastikinį maišelį su augalinės kilmės žalia galimai narkotine medžiaga.

Kovo 9 d. apie 19 val. 30 min. Lentvaryje pareigūnai, tikrindami 32-ejų metų amžiaus vyro vairuojamą automobilį BMW, daiktadėžėje rado ir paėmė augalinės kilmės galimai narkotinę medžiagą – marihuaną. Šalia sėdėjęs keleivis, pamatęs policijos pareigūnus, ėmė kažką intensyviai žiaumoti ir vengė atsakyti į policijos pareigūno klausimus. Vėliau paprašytas išspjauti burnos turinį, išspjovė folijos gniužulą su jame buvusia galimai narkotine medžiaga „žole“.

Kovo 16 d. apie Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Paluknio seniūnijos teritorijoje, šalia Gojaus miško pastebėjo stovintį „Citroen“ markės automobilį, kurio vairuotojas, pastebėjęs policijos pareigūnus, akivaizdžiai sunerimo. Paklaustas, neturi uždraustų daiktų ar medžiagų, savanoriškai iš tarpukojo ištraukė ir pateikė cigarečių pakelį, kuriame buvo penki plastiko maišeliai su galimai narkotine medžiaga – amfetaminu ir du maišeliai galimai su marihuana. 34-erių metų amžiaus Druskininkų gyventojui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Kovo pabaigoje Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai pas 32-erių metų amžiaus vilnietį surado ir paėmė plastikinį indą su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga ir smulkintuvą. Iškart po atlikto šlapimo tyrimo paaiškėjo, kad šis įtariamasis yra vartojęs metamfetaminą.

Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją