Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui).

Kaip Delfi informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, įvykio vietoje paaiškėjo, kad prispaustų žmonių nėra. Sužalota motociklininkė.

Kelyje, pasak gelbėtojų, susidarė didžiulės spūstys. Apie 15.30 val. eismas toje vietoje vis dar buvo uždarytas.

Papildyta

Policija informavo, kad moteris (gim. 1988 m.) vairuodama motociklą „Dukati“ išvažiuodama iš avarinio sustojimo vietos, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio vilkiko „Mercedes Benz“ su puspriekabe „Plandex“, kurį vairavo vyras (gim. 1981 m.) ir atsitrenkė į vilkiko puspriekabę.

Po smūgio, motociklas su vairuotoja nukrito ant važiuojamosios dalies ir juos kliudė ta pačia kryptimi važiavęs mikroautobusas, kurį vairavo vyras (gim. 1957 m.). Motociklo vairuotojai po medikų apžiūros paskirtas ambulatorinis gydimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją