Policijos departamentas praneša, kad balandžio 1 d. 9 val. 45 min. ir 12 val. 24 min. Vilniaus apskr. VPK gavo dviejų ambasadų pranešimus apie galimu sprogimus.

Pareigūnams Baltarusijos Respublikos ir Rusijos Federacijos ambasadų darbuotojai pranešę gavę elektroninius laiškus, kad 18 val. 15 min. įvyks sprogimai ambasadų pastatuose.

Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinė „Aras“ pareigūnai patikrino pastatus.

Patikrinimo metu sprogmenų nerasta.

Surinkta medžiaga pagal LR BK 285 str. 1 d. Melagingas pranešimas apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę. (Tas, kas melagingai pranešė ar paskleidė žinią apie visuomenei ar valstybinės reikšmės objektui, kuris atitinka Civilinės saugos įstatyme nustatytus požymius, gresiantį pavojų arba didelę nelaimę, jeigu dėl to buvo iškviestos pagalbos tarnybos, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)