Policija informavo, kad vyras kovo 29-osios vakare buvo sutiktas Mažeikių rajone, Viekšniuose. Jis užėjo pas vienus žmones ir padejavo, kad pasiklydo. Kaip jis atsirado šiame miestelyje, pats nežinojo, tačiau aiškino, kad jo namai - Kretingoje, tačiau pinigų ten nuvažiuoti neturi.

Pareigūnai, susisiekę su senelių namais Kretingoje, sužinojo, kad minėtas vyras čia nebegyvena, o gyvena Akmenėje, tačiau adresas nurodytas nebuvo. Kol bus nusatyta gyvenamoji vieta, buvo priimtas sprendimas A. Norvaišą apnakvindinti Mažeikių nakvynės namuose.

Pernakvojęs vyras ryte iš Nakvynės namų pasišalino. Tikėtina, kad jis keliaus į jam užsifiksavusią gyvenamąją vietą Kretingoje. Tad jei kas kur nors pamatysite klaidžiojantį vyrą, kuris nesiorientuoja, kur esąs, paskambinkite Akmenės rajono policijos komisariato vyriausiajam tyrėjui Vidmantui Stilbiui telefonais (8~700) 61571, (8~664) 56519 arba parašykiti elektroniniu paštu vidmantas.stilbis@policija.lt .

Arvydas Norvaišas yra 165 cm ūgio, vilkėjo juoda striuke, mūvėjo mėlynomis kelnėmis, ant jo rankos yra tatuiruotė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją