Kovo 31 d., apie 02.20 val., Kaune, Bitininkų g., įsibrovus į automobilį „BMW 520“, iš jo pavogtas vairas ir prietaisų skydelis. Policijos pareigūnai, sekdami „karštais pėdsakais“, sulaikė du nusikalstamą veiką galimai padariusius kauniečius (gim. 1997 m., gim. 1995 m.). Jauni kauniečiai policijos pareigūnams gerai žinomi – abi jau yra teisti už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją