Kai jau buvo manoma, kad nebus pagautas nei vienas pažeidėjas, į reido vietą „Audi“ automobiliu atvyko romų tautybės jaunuolis. Pasirodo, kad vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo ir tai jau ne pirmas kartas, kai sulaukia pareigūnų dėmesio.

Vairuotojas pasakojo, kad jis už vairavimą neturint tam teisės yra baustas 37 kartus (šis kartas yra 38), o baudų nemoka, nes neturi galimybės. Jis teigė, kad vairuotojo pažymėjimo neįgyja, nes taip pat neturi tam galimybės.

Vaikinas atviravo, kad pragyvenimui uždirba išvežiodamas maistą, o nusikalstamų veikų nedaro, anot jo, narkotikus platinti neapsimoka.

Pasirodo, kad dar ir romo vairuotas automobilis nėra techniškai tvarkingas, o valstybiniai numeriai nebegaliojantys. Pareigūnai nusprendė transporto priemonę uždaryti į saugomų automobilių aikštelę, o ekipažui kelionę teko baigti pėsčiomis.

Taip jau susiklostė aplinkybės

Reido metu pareigūnai pagavo ir neblaivų vairuotoją – VW automobiliu važiavęs vyras į alkoholio matuoklį pirmu kartu įpūtė 1,31 prom., o antru 1,41 prom.

Vyriškis žurnalistams teigė, kad prie automobilio vairo girtas sėdo, nes taip jau susiklostė aplinkybės.

Policinės priemonės metu buvo nustatyti ir keli „nedapūtimai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)