Baltarusijos Respublikos piliečio vairuojamas automobilis „Volkswagen Crafter“ su 19 keleivių (Lietuvoje dirbančiais Baltarusijos Respublikos piliečiais) į Lavoriškių kelio postą atvyko ankstų kovo 16-osios rytą.

Muitinio tikrinimo metu pareigūnai transporto priemonės salone bei kėbulo ertmėse rado išslapstytų cigarečių „Minsk Capital MS“, „Minsk superslims“, „NZ Gold“, „Minsk City MS“ su baltarusiškomis banderolėmis. Iš viso rasta 1480 pakelių kontrabandinių cigarečių, kurių vertė didesnė nei 5 tūkst. 300 eurų.

Cigaretės ir automobilis sulaikyti. Vairuotojui surašytas protokolas pagal LR Administracinių nusižengimų kodekso 208 str. 3 d. (kontrabanda). Už tai gresia bauda nuo 3 tūkst. 500 eurų iki 6 tūkst. eurų su kontrabandinių prekių ir transporto priemonės, kuria jos gabentos konfiskavimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją